Bel ons +49 491 454440

Immobilien-Management-Service GmbH

(Beheer van vastgoeddiensten met beperkte aansprakelijkheid)
Gustav-Elster-Straße 1
D-26789 Leer

Geautoriseerde Managing Director: Christian Kuhlmann - Sebastian Adloff

Telefoon: 0491 / 45444-0
Fax: 0491 / 45444-21

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Registergerecht: Amtsgericht Aurich
Registratienummer: HRB 110366

BTW-identificatienummer volgens Paragraaf 27a UStG: DE 117268539
Verantwoordelijk voor de inhoud: Christian Kuhlmann (adres s.o.) (4)

Verantwoordelijke toezichthouder incl. Adres

Voor de activiteit na 34c GewO; Kamer van Koophandel en Industrie voor Ostfriesland en Papenburg, Ringstraße 4, 26721 Emden.

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud. Als serviceprovider zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze zijde volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u om een ​​notitie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Gegevensbescherming volgens DSDVO (klik op de link)