Bel ons +49 491 454440

 
1. Waar bevinden zich de aangeboden koopobjecten?
2. Wie zijn de verkopers?
3. Waarom worden deze gebouwen verkocht?
4. Wordt de aankoop door een Duitse bank gefinancierd?
5. Hoe wordt het pand na de aankoop beheerd?
6. Hoeveel ervaring heeft IMS met dergelijke projecten?
 
Waar bevinden zich de aangeboden koopobjecten?
De offertes van IMS betrekken zich uitsluitend op West-Duitsland. Onze makelaarsopdrachten zijn voornamelijk afkomstig uit Niedersachsen, Schleswig-Holstein, Hamburg, Bremen, Nordrhein-Westfalen en Hessen.
 
Wie zijn de verkopers?
Een groot gedeelte van onze aanbiedingen komen direct van lokale woningbouwverenigingen. Deze objecten bevinden zich in hun bezit en worden nu voor de eerste keer ter koop aangeboden.
 
Waarom worden deze gebouwen verkocht?
 De woningbouwverenigingen beogen doorgaans het algemeen nut en mogen dus geen winst maken. Door de verkoop van gebouwen financieren deze verenigingen nieuwbouw en/of kostenintensieve saneringen.
 
Wordt de aankoop door een Duitse bank gefinancierd?
Mits de koper over voldoende vermogen beschikt, is de financiering van beleggingspanden door Duitse banken zonder meer mogelijk. We werken meestal met Sparkassen en Volksbanken samen, die in de buurt van het koopobject gevestigd zijn.
 
Hoe wordt het pand na de aankoop beheerd?
Wij beschikken over een eigen administratie die alle aangelegenheden betreffend huur en/of gebouwen organiseert en uitvoert. Wij verzorgen uw beleggingen van A tot Z, d.w.z. we controleren het binnenkomen van de huur, we rekenen de bedrijfskosten af, we onderhouden regelmatig contact met de huurder en zorgen – zo nodig – voor nieuwe huurders. Onze portfolio bevat momenteel ca. 1.000 woningen.
 
Hoeveel ervaring heeft IMS met dergelijke projecten?
Sinds meer dan 28 jaar verkopen en beheren wij onroerend goed en geldbeleggingen, en wel lokaal, regionaal en landelijk. Onze klanten komen uit binnen- en buitenland en stellen onze effectieve werkwijze zeer op prijs. Vakkundige service omtrent uw investering is onze opdracht.

VIND DE PASSENDE BELEGGING

Bekijk beleggingspanden